Ejendomsmægler info

For Ejendomsmæglere Hvis du får en ejendom til salg, bedes du starte med at undersøge, om adressen er en del af Gundsømagle Antenneforenings forsyningsområde, da vi får mange henvendelser om adresser uden for vores område. Klik her

Ejerskifte er gratis; men den nuværende ejer er forpligtet til at meddele os navn, mailadresse og telefonnummer på den nye ejer, så vi kan fremsende korrekte opkrævninger og kommunikere med denne.

Information: Opkrævning sker pr. 1/1 og 1/7 og en eventuel periodisering foretages over refusionsopgørelsen, da det er ejendommen som er medlem.

Pakkeskift kan foretages pr. 1/1 og 1/7 med 1 måneds varsel. Udmeldelse kan ske pr. 31/12 med 3 måneders varsel, da vi bl.a. forudbetaler Koda/Gramex afgifter helårligt forud.

Med de nye bland selv pakker kan man selv sammensætte sin pakke og blande flow-TV med streaming efter eget ønske.

Foreningen leverer internet med forenings rabat gennem YouSee, og vores anlæg er i 2018 opgraderet til Docsis 3.1, dvs. GIGA bit hastigheder, hvis man har behov for det.

Service: Hvis du ønsker at vide, om sælger er medlem, hvilken pakke man har, dato for næste opkrævning og hvorvidt der er restancer, bedes du sende os en mail: Klik her

Når du har solgt ejendommen, bedes du informere os om, hvem der har købt, pr. hvilken dato og om man eventuelt ønsker at skifte pakke.
Se pakke oversigt under TV-fanen
Se priser her
Send mail her

Du er velkommen til at kontakte os for yderligere oplysninger; men vi håber at hjemmesiden giver svar på de flest spørgsmål.

Vi samarbejder altid med mægleren, for så fungerer tingene bedre.

Kontakt bestyrelsen

Du kan kontakte bestyrelsen her.

Fejlmelding Kabel TV

Teknisk ansvarlig: Tommy Harder
31 20 36 64
post@gundsoemagle.net

Fejlmelding Bredbånd og Telefoni

Servicepartner: YOUSEE
70 70 40 40
Man-fre: 8:00 - 20:00
Vagt: 10:00 - 20:00